Rock- og kopibands

Live musik til festen…

MusikEvent tilbyder i denne kategori de allerbedste rockbands, festbands og kopibands. Alle bands leverer topklasse live musik til festen med dansemusik og sange, som du kan synge med på ved første akkordstrøg.

Live musik til festen, er noget MusikEvent har leveret i en lang årrække. Vi leverer alt fra konceptbands med temaer som ABBA og 90’er fest, festbands sprængfyldt med velkendt dansemusik og kopibands, hvor man nærmest skulle tro Kim Larsen eller Robbie Williams stod på scenen.

Klik ind på netop din favorit og få en mere udførlig beskrivelse af repertoire og genre. MusikEvent er naturligvis altid klar med yderligere oplysninger om ledige datoer, priser og andre praktiske oplysninger vedr. selve afviklingen af dit arrangement.

MusikEvent giver gerne uforpligtende tilbud på live musik til festen med forskellige festbands, som passer til dit arrangement og til dit budget.

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen